selamat selamat selamat selamat~


hahaha~ 
bukan nyew selamat ape derr, besok da nk tahun baru kan. 
so~~
aku disini yg jauh di perantauan (ecece :P) ingin mengucapkan selamat tahun baru kepada kawan-kawan yg mengenali diri aku yg tak seberapa ni. hua3

aku nak mintak maaf la kat korang~
kalo aku ada buat salah, tersalah ckp o yg seperti dengan nyew, yg menyinggung perasaan korang maafkan la aku yew. mintak halal kat korang kalo korang ade bg duit ke, mknan ke kan, barang ke,
aku mintak halal yew. :)

Diharapkan kat tahun baru ni, kite tanam azam baru, ubah diri kite jadi lebih baik, tambahkan yg kurang, yg cukup tu di tambah2 kan lagi owke. :D

aku jugak mintak maaf la sbb tak dpt nk post kat fb, fb pon takde. hahaha so, sape2 yg baca ni sampai2 kan la dekat kawan2 yg lain yew.
insyaAllah, nanti kite jumpa lg.

dan lagi satu, kenape aku post awal ni sebab kat rumah mane ade internet, hahaha~ kat office jgak lah jadi mangsa untuk internet2 ni. kui3 :P

so, akhir kata selamat tahun baru lg sekali kat korang semua :)
kalo ade pape,, xdpt cntct aku ke, email jew kat aku. ni email aku.. private taw. 
hahaha ~

decedandie92@gmail.com

Jeng Jeng ehem ehem~





hahahaha~
 saje saje jer bergurau. actually tgh sakit perut ni, asyik terkentut jew sejak masok keje td.
 tak tawu la salah makan ka, salah minum ka, salahh ckp ka dan lain2 salah.
 angin sentiasa saje memenuhi ruang legar di dalam perut ni.
 hahaha~
 kang mkn pisang, takot teros kluar isi2 yg da hadam. muahaha
seramkan~ :P

Ingress Precision Nilai Sdn Bhd







salam wahai sahabat2 ku, nama kat atas tu sbnr nyew tmpt aku praktikal dekat nilai. tp sepi gak la, takde kwn yg skli praktikal kat sini. tp takpo eahh, nak buek mcm mano. esei da 20,takkan lak nk brtoman yo laie poie mno2. hahaha dftr diri aritu, 3 haribulan. masa mula2 datang, 7.30 da terpacak dekat lobby office. pisang gak la, sbb aku dgn skema je dok sorang2, tgok orang lalu lalang. abang yg handle aku tu lmbt plak smpai. hadoyaiii~ tp da dkt sejam tnggu, finally aku di panggil masuk ke dalam bilik hr. (kene briefing daaa sampai tgh hari, tu pon pisang gak aku dlm blik meeting sbb aku sorang je yg bdk praktikal kat hr. perhhhhh~ lps briefing, abang tu nama dia Izman, dia bwk la aku pg kenal  sorang2 kat dep. hr ni, mmg segan tahap gaban laa. yela, mane la nk kenal dorang. muhahaha. tp jgn tak percaya,petang tu dorang dh bg aku keje.. dgn serrta merta, saya pun berstat la praktikal. hehehe alhamdulillah, da nk dekat sbln aku kat sini. nti aku cerita lg owke ape jdd dlm sbln ni. hahahha see you all next time~ :D

(sory la,nak letak gambar kilang, takdak gmbr nohh :P)

Finally :)

assalamualaikum guys, muahaha. lama tak post pape sbb nyew dulu, buat blogg ni sbb assignmnt. tp bila tgh praktikal ni,mmg jrng la bkak blog ni. haha btw, aku nak cite something. tp tak tawu nak cerita mcm mana, kui3 aku jmpa orang yg da lama aku tak jumpa. tu je nak cite, haha tp kalo DIA yg baca,dia paham tu n sambil tersengih2. heh :P see you all later~

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

Followers

ayoirobben.blogspot.com. Powered by Blogger.

Copyright © / ~All About AYOI~

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger