After Life





Waloaaawehhh.. cantik sangat kereta ni tapi.. hurmm.. duit dia pon lawa jugak, tapi takpe la tak salahkan ada impian.. hoho by the way, aku nak berusaha jugak untuk dapatkan kereta idaman aku ni.. tak kesalah kalo orang dah ramai pakai pon, tapi value dia kat aku tinggi la sebagai orang biasakan.. kalo orang kaya da tentu2 tak pandang lagi dah kereta macam ni.. apa2 pon, aku berharap and bukan setakat berharap jer, tapi kene ade usaha and berdoa gak untuk capai ape jua impian kita. insyaAllah, satu hari nanti aku jumpa korang naik kereta ni. wakaka :D

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

Followers

ayoirobben.blogspot.com. Powered by Blogger.

Copyright © / ~All About AYOI~

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger