need or want it..???


wohohooooiii.. ni sony ericson baru, xperia u nama dia tak silap aku sebab dia ade lagi dua s dengan ape ntah, tak ingat.. tapi antara tiga tu yang ni la bole dikatakan paling murah even harga dia still 600++ kan..
aku da tengok spesifikasi fon ni, memang baik lohh.. dari angkat samsung, better angkat ni lagi ok kot sebab spesifikasi dia memang baik.. tapi relax dulu, bagi harga dia turun lagi nanti kalo ade rezeki lebih nak jugak angkat satu.. wakaka bukan ape, fon satu da rosak sebab termasok dalam mesin basoh.. fon tu takde la macam samsung galaxy, tapi boleh di komsider canggih la kan sampai nak repair pon mahal.. hope2 dapat la merasa pakai fon kat atas ni, aminnnnnnnn~~

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

Followers

ayoirobben.blogspot.com. Powered by Blogger.

Copyright © / ~All About AYOI~

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger